Gemeente Velsen: oog voor financiële fitheid.

Pensioenvoorlichting in de ABP pop up store bij de gemeente Velsen

Mentale fitheid, fysieke fitheid en financiële fitheid gaan hand-in-hand.

Mei was de maand van de Vitaliteit in de Gemeente Velsen. In die maand is extra aandacht geschonken aan mentale fitheid, fysieke fitheid en financiële fitheid. De ABP pop up store stond er ook een paar dagen en was een groot succes!

Werknemers zullen in de toekomst langer moeten doorwerken. Het is voor werkgevers dus belangrijk om rekening te houden met hun gezondheid. Anders gezegd: werkgevers zullen zich moeten inzetten voor de ‘duurzame inzetbaarheid’ van hun medewerkers.

Ook de gemeente Velsen is hier actief mee bezig. In mei, de maand van de vitaliteit, zijn een groot aantal activiteiten ontplooid om werknemers actief bezig te laten zijn met hun eigen welbevinden – ook in financieel opzicht. Zo was er een workshop mindfulness, een training ‘Grip op geld’ van het NIBUD en gewichts- en overgangsconsulenten. En, van 15 – 17 mei, de ABP pop up store.

Alle leeftijden

De pop up store was een groot succes! De stand is drukbezocht en de bijeenkomsten zaten vol. Het viel op dat medewerkers van alle leeftijden langskwamen. Niet alleen de oudere medewerkers waren geïnteresseerd in de mogelijkheden rondom pensioen, maar ook dertigers en veertigers.

De ABP pop up store was voor de gemeente Velsen een mooie impuls om medewerkers te laten nadenken over de ‘laatste fase van hun carrière’, maar ook over het leven daarna.

 

Ook interesse in de Pop-up store of de Ultra-Light store?

Reserveer deze hier!

Deel dit initiatief via:

Log in om te reageren op dit bericht.

Plaats als eerste een reactie op dit bericht