Pensioenvoorlichting op de Dag van de Leraar!

OZHW organiseerde op 5 oktober 2018, de Dag van de Leraar, een studiedag voor al haar medewerkers (800+ bezoekers). De ABP Pop-Up Store had een prominente plek om het pensioenbewustzijn te vergroten.

Onderwijsgroep Zuid-Hollandse Waarden voor PO en VO (OZHW) heeft op 5 oktober 2018, de Dag van de Leraar, een studiedag georganiseerd voor alle medewerkers. Meer dan 800 medewerkers bezochten de dag waarop ruimte was voor het delen van kennis, volgen van workshops en natuurlijk ook veel gezelligheid. Ook de Pop Up Store van ABP had een prominente plek en veel medewerkers hebben de kans gegrepen voor kleine en grote vragen omtrent hun pensioen, pensioenleeftijd, spaarpensioen en de mogelijkheid tot verdere voorlichting.

Vooraf is de aanwezigheid van de ABP Pop Up Store op het Digiplein (intranet) van alle scholen te zien geweest. Ook in de uitnodiging voor de Dag van de Leraar zijn medewerkers geïnformeerd. Leidinggevenden wisten hierdoor ook van de aanwezigheid van de pop-up store en hebben medewerkers gemotiveerd om eens langs te gaan.

De hele dag was de stand goed bezocht. OZHW heeft vanuit goed werkgeverschap zijn best gedaan medewerkers zo goed mogelijk te informeren over het pensioen en medewerkers te stimuleren zelf op www.abp.nl hun eigen situatie te bekijken.

Elk jaar komt er tevens een pensioenconsultant van ABP langs om medewerkers te adviseren bij hun specifieke pensioensituatie. De combinatie van de ABP Pop Up Store bij de Dag van de Leraar en de mogelijkheid tot het spreken van een pensioenconsultant vinden wij sterk. Dit past bij onze organisatie.

Foto is genomen tijdens het opbouwmoment (studiedag was nog niet geopend).

Deel dit initiatief via:

Log in om te reageren op dit bericht.

Plaats als eerste een reactie op dit bericht