Pop-up store gaat naar Amersfoort

KPOA, Meerkring, Eem-Vallei Educatief en Monton werken samen vanuit één gebouw in Amersfoort. Samen organiseren wij voor de medewerkers van deze stichtingen de ABP Pensioen Pop-up store.

Knipsel.1

De bestuursbureau’s van Stichting voor openbaar primair onderwijs Eem-Vallei Educatief, stichting voor Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort e.o, Meerkring en Stichting Monton werken samen vanuit één bestuursbureau in Amersfoort. Samen organiseren wij voor de medewerkers van deze stichtingen de ABP Pensioen Pop-up store van 1 maart 2016 tot en met 3 maart 2016.

Pensioen is in beweging
Pensioen?? Daar wil je toch niet over nadenken? Toch is je pensioen een belangrijke arbeidsvoorwaarde waar je als werknemer en werkgever maandelijks een behoorlijk bedrag voor spaart. Omdat je pensioen ook nog eens in beweging is, vinden wij het erg belangrijk dat je hiervan niets mist.

Wij voelen ons als werkgevers verantwoordelijk dat medewerkers een duidelijk beeld hebben van hun pensioen en dat de mogelijkheden om het pensioen aan eigen wensen aan te passen bekend zijn. De werknemer heeft de regie! Om iedereen de mogelijkheid te geven (nog) meer bekend te worden met ABP hebben we de ABP pensioen pop-up georganiseerd voor de medewerkers van de vier stichtingen.

Deel dit initiatief via:

Log in om te reageren op dit bericht.

Plaats als eerste een reactie op dit bericht