Delftse techneuten verdiepen zich in pensioen

Een goede manier om het pensioen letterlijk onder de ogen te brengen van de medewerkers.

De uitdaging om pensioen ook bij medewerkers, die verder van hun pensioenleeftijd afstaan, onder de aandacht te krijgen blijft onverminderd groot. De ABP Pop-up store is zeker een manier om de materie dichter bij de medewerkers te brengen.

De Pop-up store heeft drie dagen bij de Technische Universiteit Delft gestaan en wij zijn verheugd met de impact die het heeft gehad. Medewerkers stelden de gelegenheid die de store geboden heeft erg op prijs en het stelde ons in staat om vragen te beantwoorden, informatie over het pensioen te geven en bijv. medewerkers door MijnABP te leiden. Door de laagdrempeligheid merk je dat medewerkers die er anders niet de tijd voor zouden hebben genomen, nu toch nagedacht hebben over hun pensioen.

Juist waar het pensioen een gespreksonderwerp is in de zin van het inkomen na pensioen is het belangrijk hier zo vroeg mogelijk over na te denken, omdat meer tijd betekent dat men beter in staat zal zijn het naar wens te regelen.

Een goed uitgedacht en uitgewerkt concept dat uitstekend de gelegenheid biedt om te benadrukken dat pensioen niet alleen later, maar zeker ook nu van belang is!

Deel dit initiatief via:

Log in om te reageren op dit bericht.

Plaats als eerste een reactie op dit bericht